Musta lista maanpettureista

Ruotsissa on jo aloitettu hyvää vauhtia luomaan tarkkaa listaa maanpettureista. Tarkat osoitetiedot jne. kaikki julki, kas tähän tapaan. Tästä se lähtee. Taistelu on vietävä henkilökohtaiselle tasolle, niiden mädättäjien kotioville, jotka tästä paskasta vastaavat.

Koska kenelläkään muulla ei tunnu olevan tarpeeksi pokkaa, MINÄ ryhdyn keräämään vastaavaa listaa suomalaisista suvakeista. Lähettäkää minulle tietonne eri suomalaisten suvakkien yhteystiedoista, kuten puhelinnumeroista, työosoitteista ja etenkin kotiosoitteista. Koostan ne yhteen ja julkaisen täällä, aina välillä päivittäen listaa. Laittakaa myös mukaan kuvaus ja mieluiten lähteet tiedolle, miksi ko. henkilö on  suvakki, joka ansaitsee kauhean kohtalon (jos ei ole ilmiselvää, että hän suvakki).

Yhteystietoni löytyvät täältä blogista.

Odotan ilomielin yhteydenottojanne.

Puhdistetaan Suomi tästä saastasta.

5 thoughts on “Musta lista maanpettureista

  1. Kun vastarintataistelijat viimein lopettivat tulittamisen, KRP:n päämajan raunioista löytyi yli sadan poliisin palaneiden ruumiiden jäännökset. Seuraavan kahden päivän aikana aseistetut siviileistä muodostetut joukot olivat keränneet kasaan niin paljon poliitikkoja ja korkeita virkamiehiä kuin vain löysivät ja hirttivät heitä kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Sijoituspaikkani vieressä on ylikulkusilta, jonka kaiteista roikkuu kymmeniä kansanvihollisten ruumiita, jokaisella ruumiilla on samanlainen kyltti kaulansa ympärillä, johon on painettu teksti ”Roikun tässä, koska olen maanpetturi”. Tunnistan useat irvokkaan näköisistä ruumiista entisiksi ministereiksi.

    Tykkää

  2. These pesilnaorty types are great, and it’s fun to label each family member. It’s also a great device for a writer – to figure out what personality type your main character is. I am an Upholder, but I like my characters to be Questioners and Rebels.

    Tykkää

  3. Laurain shalom,Si vous desirez recevoir notre newsletter gratuite dirigez vous vers “Inscription” puis entrez votre e-mail et cliquez sur updates et non pas sur “inscrivez- vous”.Merci a vous pour votre remarque.shalom,Haim O.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s